Bootcamp

Één team, één taak!

Bootcamp is hét trainingsprogramma voor iedereen die fit wil worden! De combinatie van kracht en uithoudingsvermogen zorgen ervoor dat jij jouw doelstelling behaald. Je traint in groepsverband met je eigen lichaamsgewicht of losse trainingsmaterialen, wat zorgt voor een afwisselende en effectieve training. De bootcamps staan onder leiding van onze personal trainers die er alles aan doen om jou maximaal te motiveren en het beste uit jezelf te halen!

Running_bootcamp_Meppel

Running Bootcamp

Hardlopen en lichaamsgewicht oefeningen wisselen elkaar in rap tempo af!

Power_bootcamp_Meppel

Power Bootcamp

Functionele krachttraining in circuit vorm!

Kickboxing_bootcamp_Meppel

Kickboxing Bootcamp

Stoten en trappen gecombineerd met kracht en snelheid!

Business_bootcamp_Meppel

Business Bootcamp

Kracht en uithoudingsvermogen voor bedrijven, scholen en verenigingen

Running Bootcamp

Running Bootcamp is een groepstraining waarbij we het park in rennen op zoek naar bankjes, hekken en trappen om oefeningen als push ups, squats en sit-ups te doen. Een complete workout! Een combinatie van kracht en uithoudingsvermogen onder leiding van onze personal trainers!

running_bootcamp_meppel
Power_bootcamp_Meppel

Power Bootcamp

Power Bootcamp is een groepstraining, waarin oefeningen met materialen centraal staan. Wil jij alles uit jezelf halen? Dan is Power Bootcamp de training voor jou! Bij power bootcamp halen wij alles uit de kast. Denk aan barbells, TRX-en, kettlebells, battleropes en sandbags. Een complete workout onder leiding van onze personal trainers!

Kickboxing Bootcamp

Kickboxing bootcamp is een groepstraining waarbij we bokshandschoenen, pads en trapkussens gebruiken voor een leuke, pittige workout. Gecombineerd met lichaamsgewicht oefeningen is dit een complete workout onder leiding van onze personal trainers!

kickboxing_bootcamp_Meppel

Business Bootcamp

Speciaal voor bedrijven die willen investeren in de gezondheid en het welzijn van haar medewerkers, hebben we Business Bootcamp in het leven geroepen. Of het nou gaat om één intensieve Bootcamp Training, het doorlopen van een uitgebreid trainingsprogramma over een langere periode, of het gezamenlijk trainen naar een evenement inspanning; in de buitenlucht blijkt al snel een effectieve vorm van teambuilding te zijn. Bootcamp Meppel biedt daarvoor speciale bootcamps aan op locatie voor bedrijven, scholen en verenigingen.

FLEX STRIPPENKAART

Flex 8 – 8 lessen €52.50
Flex 12 – 12 lessen €77.50
Flex 16 – 16 lessen €102.00

BASIC

2 x per week trainen
duur van 1 maand

UNLIMITED

Onbeperkt trainen
Gratis toegang tot specials
duur van 1 maand

 

MELD JE AAN VOOR EEN GRATIS PROEFLES!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Tel: 06 48 92 24 86
info@bootcampmeppel.nl
KVK: 57421609

 

Algemene voorwaarden
Privacybeleid